Torch of Compassion

Torch of Compassion

Daden vol compassie lokken de volgende goede daad uit, is het idee van de initiatiefnemers van de Torch of Compassion, Jon Ramer en Sommer Joy Ramer.
Zij trekken de wereld over en ontmoeten mensen die zich inzetten voor een betere wereld.

Wopida is een Dakota-woord met een diepe, oneindige, eeuwige betekenis en transformerende spirituele energie. Het doel van de Global Wopida is om dankbaar te zijn voor alles wat het Leven ons schenkt, wetende dat elke test en uitdaging in ons leven niet voor niets komt en ons juist spirituele groei en verheffing brengen.

The Global Fire is een kans om met vuur te spelen en de wereld te verlichten! The Global Fire is een vuurceremonie die symbool staat voor nieuw leven en wedergeboorte. In dit Compassion-spel beginnen we te voelen wat de Dakota-mensen ‘Wopida’ in onze harten noemen. We komen samen, verenigen ons in een Global Wopida Ceremonie en bouwen een Global Fire gevoed door de menselijke geest en toewijding aan compassie in actie.

De deelnemers aan Compassion Games staan samen stevig om een volmondig JA te zeggen tegen een inspirerende, diverse, veilige, zinvolle en gezonde toekomst voor alle mensen en alle leven op Moeder Aarde. Aho!

Ik kreeg de torch aangereikt Karin Lindeman-Boere van FourWorlds. Om voor de camera ‘de vlam’ in ontvangst te nemen en zonder enige voorbereiding mijn compassie te delen.
Meer info: http://globalfire.earth 

 

Back to site top