Stemmen van de Voorouders

Hoe kun je weten wie je bent als je niet weet waar je vandaan komt?

ik, mijn moeder, mijn oma en overgrootmoeder

🌷 ❤️ 🌷

Er leefden al duizenden jaren mensen op deze bodem.
Zij zijn onze voorouders.
En ze laten ons weten dat ze staan te springen
om ons weer te voorzien van kennis.
 

Wie gaat staan in zijn en haar roots
Wie durft te staan voor zijn geboortegrond
Durft te wortelen
zal beloond worden met inheemse kracht.

De voorouders zijn er.
Ze zijn niet weggeweest.

Wij zijn het
Wij – hun nazaten

Wij mogen terugkeren.

Kom terug mijn kind.
Spreek je taal
Erken je roots

🌷 ❤️ 🌷

Wat leer je:

 • Wat verstaan we onder voorouders.( vanuit meerdere standpunten bekeken)
 • Aan de slag gaat met je eigen voorouders, je stamboom
 • Ervaringen van anderen
 • Een trancereis maakt
 • een geleide meditatie helemaal terug naar de baarmoeder en vandaar uit naar je bron
 • met interessante video’s op Youtube over voorouders
 • Je leert hoe je de voorouders kunt aanroepen
 • En hoe je met ze kunt samenwerken
 • Je leert hoe je hun boodschappen kunt lezen
 • 500 terug in de tijd met de naam van je voorouder
 • waarom je moederlijn belangrijk is, vooral als vrouw
 • waarom het zwarte schaap zijn van de familie eigenlijk een ere-titel is
 • en met uitgebreide introductie in onze inheemse voorouders.  ‘Stemmen van de voorouders’ kan gevolgd worden op 3 manieren:
  1) online cursus – 49,95
  2) losse dag + online
  3) dag 1 van de Jaartraining Inheemse Wijsheid

Online cursus over de Voorouders

Ik dacht een video te maken met de overgedragen kennis, maar het is een volledige 4-delige cursus geworden. Ik heb video’s opgenomen waarin ik vertel, maar ik heb ook veel geschreven over de achtergronden.

Kosten  € 49,95
incl online community voor delen met anderen
Met deze training kun makkelijk instappen bij de jaartraining inheemse wijsheid.
Registreer je hier en betaal online om meteen toegang te hebben bij de cursus.


Reactie van een deelnemer op de  baarmoedermeditatie:

“Ik heb de meditatie 2x achter geluisterd. De eerste keer ben ik in slaap gevallen op het ruizen, kloppen van het hart, daar waar de cellen elkaar raakte. Het was heerlijk om helemaal hierin weg te zakken. Het einde van de meditatie haakte ik weer aan :-). Ik heb daarna gelijk nog een keer geluisterd. Ik vond het zo mooi dat spiralende, het door de tijd en lijnen teruggaan naar Kopervrouw. Ik voelde het zand tussen mijn tenen en de zon op mijn huid. De weg weer terug van Kopervrouw naar nu, die lijnen zo mooi eindigend bij mij. Het water in mij en om mij heen … allen één zijn. Mijn voorouders op deze manier voelen, ervaren vind ik echt heel bijzonder. Super dankbaar!!!”


Live dag: Stemmen van de Voorouders

Uiteraard staat alles van de online cursus tot je beschikking en zal ik veel vertellen. Deze dag zakken we in de andere wereld, daar waar onze voorouders contact met ons willen maken. Ik vertel over hoe de andere wereld contact maakt, over voorouders over symbolen en tekens. We zingen samen een voorouderlied. En we gaan een trancereis doen en reizen naar de andere wereld. (No drugs)
Deze dag vraagt een voorbereiding: Denk na over hoe jij jezelf wilt introduceren aan de hand van je voorouders. Wie ben jij als kleinkind van….
Welke namen ken je? Wat weet je van hen? Waar woonden ze? Welke namen komen veel voor, ben je vernoemd? Welke gaven of ’tastbare objecten’ heb je van hen geërfd of ontvangen?

Datum: 9 maart 2024 van 10.30 – 16.30 uur
Lokatie: Zeist, – STUDIO 62 – Johan van Oldebarneveltlaan 62. Vrij parkeren en bus voor de deur.
Kosten: € 115 voor hele dag +  online cursus
(Met deze training kun makkelijk instappen bij de jaartraining inheemse wijsheid)

 


Jaartraining inheemse wijsheid

De voorouders is deel 1 van de jaartraining Inheemse Wijsheid waarin we op zoek gaan en maken contact met onze vorouders, zowel in bloedlijn als in onze geschiedenis, in kennis en voelen. Ik laat jullie kennis maken met de oude Godinnen van eigen bodem. We zingen Nederlandse krachtliederen, misschien maken we wel liederen, we bezoeken krachtplekken, waar ik vertel, jij je inleeft, ervaart maar zeker doen we daar een ritueel. We gaan wichelroedelopen, stukje kruidenleer,  medicijnleer en krachtdieren. Alles wat via onze voorouders tot ons komt, wat zij willen doorgeven. Het zijn onze roots, onze wortels en die gaan we oppakken. Het ligt er al. Meer info

Wat gaan we doen
Wie mijn teachings kent weet dat ik het zelf ervaren en luisteren en kennis opnemen goed balanceer. Het wordt een mengeling van: samen zijn, binnen en buiten, sjamanisme, vuur, zielswerk, voelen, leren, oefenen, delen, mediteren, introspectie, maken, zingen, bewegen, doen!

❤️ 🌷 ❤️ 🌷 ❤️ 🌷 ❤️ 🌷 ❤️ 🌷 ❤️ 🌷 ❤️ 🌷 ❤️ 🌷 ❤️ 🌷 ❤️ 🌷 ❤️ 🌷

Back to site top